Španielsko na výrobu masiek

Minister zdravotníctva Salvador Illa oznámil, že „dôležité“ textilné spoločnosti podporujú projekt výroby 100 miliónov hygienických masiek, z ktorých päť miliónov vyrobia už budúci týždeň.Toto bolo podrobne opísané vo svojom vystúpení na komisii pobočky Kongresu poslancov, kde poukázal na to, že tieto masky „budú nadobudnúť väčší význam“ v dôsledku nadobudnutia platnosti povinnosti používať ich na tento štvrtok. verejné cesty.

hgfh

Po poukázaní na to, že pre tieto produkty existujú rôzne „ponuky na trhu“, minister zdravotníctva odhalil, že „k ich výrobe sa pridali rôzni národní výrobcovia“.Medzi nimi aj módny sektor.Až natoľko, že uviedla, že skupiny v textilnom svete vyvíjajú projekt na výrobu celkovo 100 miliónov týchto hygienických masiek.A bude to blízko.

Podľa Illa sa produkcia piatich miliónov začne budúci týždeň, čo sa zvýši „na 10 miliónov týždenne, keď sa produkcia stabilizuje“.Tieto masky budú distribuované vo veľkých obchodných priestoroch a prevádzkach rôznych spoločností.

Okrem toho, povedal minister, tieto spoločnosti „plánujú“ začiatkom júna distribuovať opakovane použiteľné masky prostredníctvom farmaceutických kanálov.


Čas odoslania: 23. mája 2020
WhatsApp online chat!